Acne & Blemishes, Category Type, Dry Skin, Eye Area, Lines & Wrinkles, Prevention & Protection, Sensitive Skin, Signs of Aging, Skin Care, Skin Concern, Skin Recovery, Texture, Uneven Skin Tone & Dark Spots

De ce trebuie sa consult un medic pentru produse de ingrijire a pielii?

Oricine a consultat un medic estetician, incercand sa gaseasca solutii de imbunatatire a tenului, cel mai probabil a primit recomandarea de a folosi produse profesionale de ingrijire a pielii intr-un protocol personalizat.

De ce sa achizitonam produsele doar de la un medic si nu de la o farmacie?

Gama Obagi Medical, pe langa produsele de ingrijire a pielii contine si linii de produse destinate anumitor afectiuni cum sunt petele pigmentare sau acnee, precum si pentru aparitia liniilor fine, ridurilor si a altor probleme legate de expunerea la lumina soarelui, iar cele mai remarcabile rezultate vin doar in baza protocoalelor personalizate de catre medicii care cunosc cel mai bine cum functioneaza produsele si pot recomanda produse adaptate nevoilor fiecarui pacient.

Rezultate clinice
Cele mai bune rezultate sunt obtinute cu ajutorul produselor recomandate de catre medici, care sunt testate clinic si in care puteti avea incredere ca ofera rezultate, datorita studiilor clinice pe care le au in spate. Pozele de dinainte si de dupa tratament va pot oferi o idee despre rezultatele obtinute.

Training de specialitate / Educatie
Datorita faptului ca produsle sunt parte dintr-un regim de ingrijire a pielii bine detaliat si de producator, training-ul si materialele sunt oferite de catre producator medicilor prin reprezentantii distribuitorilor autorizati din fiecare tara. Deoarece unele produse profesionale de ingrijire a pielii pot da efecte secundare, se ofera instructiuni adecvate si continue de catre producator, in vederea obtinerii unor rezultate cat mai optime. Medicii dematologi, plasticieni sau esteticieni care recomanda utilizarea produselor in uz continuu, ii vor sfatui pe pacientii acestora cu privire la modul personalizat de utilizare si la reactiile asteptate care pot aparea pe durata perioadei de tratament

Prudenta in luarea deciziilor!
Unii dintre dumneavoastra va intrebati de ce sa utilizati produse recomandate de medicul dumneavoastra estetician, in loc sa cumparati produse disponibile in mass-market, care promit sa ofere rezultate mari si probabil la preturi mai accesibile. Produsele vandute prin mass-market fac afirmatii care nu au intotdeauna un suport stiintific, asadar este alegerea fiecaruia sa se educe si sa se protejeze.

Luati in calcul ceea ce spune FDA : „Daca un produs pare prea bun ca sa fie adevarat, atunci probabil asa este” 1

 

Referinte:

1. Are Some Cosmetics Promising Too Much? FDA Website. http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm439270.htm. Accessed April 14, 2015.

®/TMs are trademarks of Valeant Pharmaceuticals International, Inc. or its affiliates. All other product or brand names are trademarks of their respective owners. Distributed by Obagi Medical Products, a division of Valeant Pharmaceuticals North America LLC .

©2016 OMP, Inc. 3/16 OBG.0092.USA.16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *