Category Type, Eye Area, Lines & Wrinkles, Products, Skin Care, Skin Concern

Zona ochilor

Deseori, faceti o prima impresie sau conexiune cu ceilalti prin intermediul ochilor. Asa ca, este normal ca ochii dumneavoastra sa arate cat se poate de bine. Pe masura ce imbatranim, pielea din jurul ochilor poate pierde din elasticitate si pot aparea liniile fine si ridurile.

Din fericire, Obagi ofera solutia prin gama de produse Elastiderm, dedicata zonei ochilor.
Mai jos se regaseste o scurta prezentare a celor doua produse ce contin ingrediente cu rezultate dovedite prin studii clinice 1,2

ELASTIderm Eye Cream

Formula cu complex bi-mineral si acid malonic ofera pielii din jurul ochilor un aspect mai fin. Una din pacientele care a utilizat produsul, Kathleen, a afirmat :Am renuntat la cremele mele de ochi si ma gandeam la o operatie estetica, pana cand medicul meu a spus sa incerc aceasta crema”

ELASTIderm Eye Complete Complex™ Serum

Atunci cand considerati ca aveti nevoie de un efect de lifting in zona ochilor, acest serum poate fi solutia perfecta pentru dumneavoastra. Foloseste o tehnologie roll-on cu cafeina, care reduce aparitia pungilor de sub ochi. Este un produs perfect pentru utilizare zilnica.

Referinte:

1. Miller T.F., Batra R.S., & Ramirez J. Evaluation of the effect of a novel bi-mineral complex on photoexposed periorbital skin [poster]. OMP, Inc. Data on file. 2. Consumer panel results for ELATIderm Eye Complete Complex Serum. OMP, Inc. Data on file.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *