Category Type, Dry Skin, Health and Beauty, Prevention & Protection, Products, Sensitive Skin, Signs of Aging, Skin Care, Skin Concern

Protectia solara Obagi®– privire de ansamblu

Crema de protectie solara este cel mai bun mijloc de a va proteja impotriva efectelor nocive si de imbatranire cauzate de radiatiile solare puternice sau alti factori externi. Cautarea unei solutii eficiente, esta de foarte multe ori complicata. Sunt diferite produse cu factori de protectie solara, cu diferite concentratii si cu actiuni fizice sau chimice, insa cum alegem produsul cel mai potrivit?

De ce aveti nevoie de un produs potrivit:
Probabil nu credeti ca o crema pentru protectia solara este un produs care poate sa confere tenului stralucire in timp ce protejeaza, insa produsele din gama Obagi® Sunscreens, sunt exact ce v-ati dorit. Disponibile in nuante reci (Sun Shield™ Tint Broad Spectrum SPF 50 Cool)si calde (Sun Shield™ Tint Broad Spectrum SPF 50 Warm), aceaste produse va vor proteja de razele UVA si UVB, precum si de radiatiile infrarosii, impiedicand degradarea pielii datorata stresului oxidant.

Daca tenul dumneavoastra este sensibil:
SPF-urile din gama SUZANOBAGIMD sunt ideale pentru pacientii care doresc produse eficiente dar delicate cu pielea. Atat SUZANOBAGIMD™ Physical Defense Broad Spectrum SPF 40, cat si SUZANOBAGIMD™ Tinted Physical Defense SPF 50 are la baza o formula unica cu minerale si antioxidanti pentru a echilibra efectele radicalilor liberi si stresul oxidativ. Produse testate dematologic, hipoalgernice, fara parabeni, parfum sau coloranti.

Daca tenul dumneavoastra este uscat:
Obagi360® HydraFactor® Broad Spectrum SPF 30 este un factor de protectie care ofera o doza de hidratare cu un efect calmant.

Daca tenul dumneavoastra este gras:
In anumite momente probabil sunteti tentat sa nu hidratati pielea sau sa nu aplicati factor de protectie, de frica sa nu ii conferiti un aspect si mai gras. Cu Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF 50, va puteti bucura de protectia solara, fara sa aveti senzatia unui ten gras, oferindu-i un aspect luminos precum si o finisare mata.

Daca doriti ingrediente minerale de protectie solara:
Daca preferati un produs cu protectie solara care respinge razele UV, in loc sa le absoarba, Sun Shield Mineral Broad Spectrum SPF 50 ar putea fi potrivit pentru dumneavoastra, chiar daca pielea dumneavoastra este sensibila. Ca un bonus suplimentar, Sun Shield Mineral este rezistent la apa pana la 40 de minute. Consulati medicul dumneavoastra estetician pentru a afla ce produs vi se potriveste, si apoi va puteti bucura de soare fara nicio grija privind efectul razelor UV.

*Utilizarea unui factor de protectie SPF30 sau mai ridicat, impreuna cu masuri aditionale precum purtarea hainelor cu maneci lungi, palarii, ochelari de soare si evitarea expunerii la soare intre orele 10 si 14, pot reduce riscul imbatranirii premature a pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *