Category Type, Dry Skin, Health and Beauty, Prevention & Protection, Products, Sensitive Skin, Signs of Aging, Skin Care, Skin Concern

Protectia solara Obagi®– privire de ansamblu

Crema de protectie solara este cel mai bun mijloc de a va proteja impotriva efectelor nocive si de imbatranire cauzate de radiatiile solare puternice sau alti factori externi. Cautarea unei solutii eficiente, esta de foarte multe ori complicata. Sunt diferite produse cu factori de protectie solara, cu diferite concentratii si cu actiuni fizice sau chimice, insa cum alegem produsul cel mai potrivit?

De ce aveti nevoie de un produs potrivit:
Probabil ca nu credeti ca o crema pentru protectia solara este un produs care poate sa confere tenului stralucire in timp ce protejeaza, insa produsele din gama Obagi® Sunscreens, sunt exact ce v-ati dorit. Disponibile in nuante reci si calde, aceaste produse va vor proteja de razele UVA si UVB, precum si de radiatiile infrarosii, impiedicand degradarea pielii datorata stresului oxidant.

Daca tenul dumneavoastra este sensibil:
In acest caz, va recomandam produsul SUZANOBAGIMD ™SOOTHING COMPLEX CALMING LOTION SPF 25. Aceasta crema cu oxid de zinc si octinoxa, ajuta la protejarea pielii proaspat tratate, in timp ce ofera protectie solara.

Daca tenul dumneavoastra este uscat:
Obagi360® HydraFactor® Broad Spectrum SPF 30 este un factor de protectie care ofera o doza de hidratare cu un efect calmant

Daca tenul dumneavoastra este gras:
In anumite momente probabil sunteti tentat sa nu hidratati pielea sau sa nu aplicati factor de protectie, de frica sa nu ii conferiti un aspect si mai gras. Cu Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF 50, va puteti bucura de protectia solara, fara sa aveti senzatia unui ten gras, oferindu-i un aspect luminos precum si o finisare mata

Daca doriti ingrediente fizice de protectie solara:
Daca preferati un produs cu protectie solara care respinge razele UV, in loc sa le absoarba, Obagi Nu-Derm® Physical SPF 32 sau Sun Shield Mineral Broad Spectrum SPF 50 ar putea fi produsele potrivite pentru dumneavoastra. Aceste produse sunt potrivite chiar si daca pielea dumneavoastra este sensibila. Ca un bonus suplimentar, Sun Shield Mineral este rezistent la apa pana la 40 de minute. Consulati medicul dumneavoastra estetician pentru a afla ce produs vi se potriveste, si apoi puteti petrece o zi intreaga la plaja.

*Utilizarea unui factor de protectie SPF30 sau mai ridicat, impreuna cu masuri aditionale precum purtarea hainelor cu maneci lungi, palarii, ochelari de soare si evitarea expunerii la soare intre orele 10 si 14, pot reduce riscul imbatranirii premature a pielii.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.