Category Type, Company News, Dry Skin, Lines & Wrinkles, Products, Skin Care, Skin Concern

Cunoasteti produsul Obagi Hydrate® Luxe?

Sunteti la curent cu notiunea de ritm Circadian? Sunt schimbarile comportamentale fizice si mentale care urmeaza cu precizie un ciclu de 24 de ore, cum ar fi programul de somn. Se poate sa nu constientizati ca multe din functionalitatile pielii urmeaza acest ritm Circadian, in timp ce va desfasurati activitatile de seara, pielea dumneavoastra munceste din greu si isi mareste metabolismul si functiile nocturne.

Luati in calcul ca aceste functionalitati ciclice pot influenta textura, stralucirea si aspectul general al pielii.:2
Proliferarea celulelor atinge varful la miezul noptii si este mai scazut la pranz.
Circulatia sanguina este mai scazuta cu 25 % noaptea
Productia de grasime de catre glande este mai ridicata la mijlocul zilei.
Nivelul pH-ului este mai acid noaptea.

Puteti visa frumos din aceasta seara, stiind ca Obagi ofera un produs creat sa ajute functiile nocturne ale pielii dumneavoastra.
Suntem incantati ca produsul Obagi Hydrate Luxe face parte din gama noastra de produse. Asa cum sugereaza si denumirea produsului, aceasta crema luxurianta de fata este ultra – hidratanta si contine ingrediente care ofera pielii dumneavoastra un aspect suplu si ferm. Ca o concluzie, intr-un studiu de piata din 2013, majoritatea celor care au incercat Hydrate Luxe au constatat imbunatatiri in: reducerea aparitiei liniilor fine, fermitate, textura, stralucire si hidratare.

Avand continut de ingrediente derivate continute si de Obagi Hydrate Facial Moisturizer, cum ar fi untul de shea, untul de mango si avocado-ul, Hydrate Luxe contine totodata ingrediente puternice create sa functioneze conform cronobiologiei pielii dumneavoastra si sa ofere o hidratare intensa, cum ar fi:
Peptidele biomimetrice: O tehnologie ce rasfata procesul de reintinerire si metabolic al pielii dumneavoastra, pentru a proteja pielea si a reduce aparitia ridurilor fine in cazul pielii mature.4

Hydromanil: un ingredient cheie din produsul Hydrate Facial Moisturizer, acest ingredient avansat din punct de vedere al tehnologiei, ofera atat hidratare imediata, precum si hidratare treptata, retinand apa in straturile pielii si o eliberand-o constant pentru a oferi protectie hidratanta timp de 8 ore.5,6
Puteti folosi Obagi Hydrate Luxe seara pentru a evita uscaciunea pielii peste noapte, la fel cum o puteti folosi in orice moment al zilei pentru o hidratare profunda.

Referinte:

Circadian Rhythms Fact Sheet. National Institute of General Medical Sciences. http://www.nigms.nih.gov/Education/Factsheet_CircadianRhythms.htm, Accessed August 21, 2013.
Chronobiology of Skin and Skin Disorders. The American Association of Medical Chronobiology and Chronotherapeutics. http://www.aamcc.net/cap3.htm. Accessed August 20, 2013.
UL consumer survey of 31 participants. OMP, Inc. Data on file.
Lucas Meyer Cosmetics. Data on file.
TWEL/Moisturization evaluation of a skin care product. OMP, Inc. Data on file.
Provitol Group. Hydromanil. Data on file.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *