INTREBARI GENERALE

Deoarece suntem foarte diferiti si implicit pielea este diferita cel mai indicat este sa va adresati medicului dumneavoastra estetician, care este cel mai in masura sa va recomande un protocol care se adreseaza perfect nevoilor dumneavoastra unice. Daca doriti sa aveti o imagine de ansamblu asupra produselor noastre, puteti consulta paginile de produse de pe site-ul nostru https://obagi.ro/#

In gama de produse Obagi Medical exista produse dedicate fiecarui tip de piele. Va rugam sa discutati cu medicul dumneavoastra estetician pentru a afla care dintre produsele Obagi Madical vi se potrivesc.

Fiecare persoana reactioneaza diferit in timpul utilizarii produselor, de aceea este important sa colaborati in deaproape cu medicul dumneavoastra. Ar trebui sa va sunati imediat medicul estetician si sa ii spuneti cu ce va confruntati, iar reactiile adverse va rugam sa le raportati la numarul de telefon +40722227728 sau pe e-mail: office@vector-aesthetic.ro

Produsele noastre trebuie folosite conform indicatiilor medicului estetician. Daca aveti intrebari, va rugam sa le adresati acestuia .

Consultati medicul estetician cu privire la orice produse topice doriti sa utilizati in timpul sarcinii sau alaptarii.

Nu recomandam utilizarea produselor expirate.Testele de stabilitate efectuate pe produsele noastre, facute pentru a determina termenul de valabilitate, nu au fost relevante in privinta eficacitatii sau sigurantei dupa depasirea termenului de valabilitate.

Toate indicatiile de utilizare si cele privind masurile de siguranta va sunt oferite de catre medicul estetician. Daca nu ati primit aceste informatii de la medicul estetician, contactati-l pentru indicatii de utilizare, deoarece tratamentul poate varia in functie de tipul sau necesitatile tenului.

Deoarece doar medicul estetician poate personaliza schemele de tratament este foarte important sa discutati cu acesta inainte de a va modifica ritualul de ingrijre a pielii sau de a schimba produsele noastre.

Va recomandam utilizarea Obagi Hydrate in mod regulat in momentul in care doriti sa scapati de uscaciunea tenului in timpul procesului de transformare.

Va sugeram sa discutati cu medicul dumneavoastra estetician daca doriti utilizarea produselor intr-un alt mod fata de cel indicat.

Pentru ca fiecare persoana are un tip diferit de piele, medicii esteticieni prescriu un plan de intretinere Obagi Nu-Derm, in functie de rezultatele obtinute si tipul de piele. Avand in vedere ca medicul dumneavoastra estetician va cunoaste pielea cel mai bine, ar trebui sa discutati variantele cu acesta.

Pentru ca fiecare persoana are pielea diferita si procesele de transformare ale acesteia sunt diferite, va sugeram sa discutati cu medicul dumneavoastra estetician despre ce este mai potrivit necesitatilor dumneavoastra.

Rezultatele incep sa se vada inca de la primele aplicari, dar deoarece fiecare persoana reactioneaza diferit in timpul procesului de transformare, iar protocolul dumneavoastra personalizat si frecventa de utilizare pot fi personalizate de medicul dumneavoastra estetician, cel mai indicat este sa discutati cu medicul dumneavoastra pentru lamuriri suplimentare.

UTILIZAREA PRODUSELOR

Obagi Nu-Derm este un sistem care corecteaza semnele de imbatranire si foto-leziunile, incluzand aici petele pigmentare, rugozitatea pielii, tenul tern si decolorarea.
Obagi-C este o metoda de interventie timpurie care reduce hiperpigmentarea, ajutand in acelasi timp si in lupta impotriva altor semne ale imbatranirii cauzate de expunerea la soare.
Va rugam sa discutati cu medicul dumneavoastra estetician pentru a vedea care gama de produse vi se potriveste
.

Toate sistemele Obagi Nu-Derm® contin aceste doua produse: Clear si Blender. Este important sa se utilizeze ambele produse zilnic pentru ca fiecare produs are ingrediente specifice si niveluri diferite ale PH-ului care functioneaza impreuna ca parte integranta a sistemului pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru pielea dumneavoastra.
In mod evident Clear trebuie aplicat dimineata si seara Blender.

Se va alege in functie de tipul de piele : Concentratie de 10% este recomandata pentru piele sensibila, 15 % pentru majoritatea tipurilor de piele si 20 % pentru piele normala spre grasa.

Spectrul de culoare ar trebuie sa se afle intre transparent si galben. Daca produsul are o culoare mai inchisa, acesta a oxidat.

Serumurile Professional-CTM au o data de expirare care este aplicata pe produs impreuna cu lotul aferent, schimbarea de culoare poate surveni ca urmare a oxidarii. Va recomandam inlocuirea produsului in cazul in care acesta a expirat, oxidat, sau la un an dupa deschiderea acestuia

Serul contine cofeina care are adresabilitate pungilor de sub ochi, si vine cu aplicator sub forma de bila din tehnologia tech Professional-CTMnology. Crema nu contine cafeina si vine ambalata intr-un recipient cu capac.

Obagi Nu-Derm® Gentle Cleanser este galben, iar Foaming Gel este roz.

Obagi Hydrate este alb iar Obagi Hydrate Luxe este galben deschis

Nuanta Sun Shield Tint Cool este pentru piele cu tonalitati de albastru, rosu sau roz(tonalitati deschise). Nuanta Sun Shield Tint Warm este pentru piele cu tonalitati de galben, auriu sau masliniu ( nuante mai inchise)

Toate produsele Obagi Medical care au factori de protectie solara sunt non-comedogenici

Suntem la curent cu dezbaterile si ingrijorarile privind acest subiect si continuam sa monitorizam acest aspect indeaproape. Dimensiunea unei nanoparticule este cuprinsa intre 1 si 100 de nanometrii, iar continutul produselor noastre depasesc aceste dimensiuni.

Blue Peel RADIANCE ofera un peeling gentil si superficial intr-un timp foarte scurt. Ofera stralucire imediata, luminozitate, fermitate si finete pielii, dupa o singura utilizare. Cu toate acestea, veti avea nevoie de 4 pana la 6 tratamente pentru rezultate considerabile. Blue Peel are o actiune mai profunda si mai agresiva si trateaza afectiuni precum depigmentarea, ridurile, porii de dimensiuni mari, rugozitatile si laxitatea pielii. Recuperarea post tratament este de scurta durata si lipsita de durere.

INTREBARI SPECIFICE

Data de expirare este aplicata pe produs impreuna cu lotul aferent, tot pe ambalaj se regaseste si recomandarea de inlocuirea a produsului la un an de la deschiderea acestuia.

Testele pe animale se fac doar la solicitarea FDA, pentru siguranta produselor cu specific farmaceutic. Obagi Medical nu testeaza produsele existente pe acest site (produsele care se pot vinde fara reteta) pe animale.

Nu putem garanta ca vreunul dintre produsele noastre sunt vegane sau nu contin gluten. Daca doriti sa aflati informatii despre ingrediente, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@vector-aesthetic.ro  si sa ne mentionati  produsul pentru care doriti sa aflati specificatiile.

Datorita reglementarilor europene in vigoare, anumite ingrediente sunt interzise la utilizare in spatiul Uniunii Europene in general sunt acele produse din gama Obagi Medical care poarta marcajul „Rx”. Va rugam sa discutati cu medicul dumneavoastra estetician pentru a va recomanda produsele alternative care se potrivesc nevoilor dumneavoastra.