Category Type, Dry Skin, Health and Beauty, Lines & Wrinkles, Signs of Aging, Skin Care, Skin Concern, Texture

Exfoderm sau Exfoderm Forte: Care este potrivit pentru pielea mea?

De la scrubul pe baza de zahar, pana la cel pe baza de sare, de la acizi alfahidroxici pana la acizi betahidroxici, alegerea unui exfoliant poate fi dificila, avand in vedere alternativele existente. Deci pe care il veti folosi?

Tipul de exfoliant folosit ar trebui sa fie potrivit tipului de piele, sensibilitatii sau frecventei de utilizare. Este recomandat sa consultati un medic estetician pentru a identifica tipul de piele si un protocol cat mai optim.
Daca pielea dumneavostra are nevoie de o exfoliere usoara, zilnica, ar trebui sa cereti medicului estetician sa va recomande unul din produsele noastre Exfoderm. Aceste lotiuni exfoliante inlatura pielea moarta si alte impuritati care pot contribui la o piele terna si fara stralucire. Nu doar ca pielea dumneavoastra va straluci, insa acest produs uniformizeaza diferentele pigmentare, rezultand o piele mai uniforma si mai luminoasa. Acesti exfolianti sunt absorbiti de piele, lasand-o fina si catifelata.

Probabil va intrebati de ce exista doua versiuni de Exfoderm. Raspunsul este simplu – unul este pentru piele normala-uscata iar celalat este pentru pielea normala-grasa. Deasemenea contin ingrediente cheie diferite. Cititi mai departe pentru a afla despre diferentele si beneficiile fiecaruia dintre cele doua produse.

Exfoderm este recomandat pentru piele uscata sau sensibila. Cel mai mare beneficiu oferit de aceasta lotiune usoara, este abilitatea acesteia de a reimprospata celulele, lasand pielii un aspect intinerit.
Ingredientul principal este acidul fitic, in concentratie de 6%, care este un acid responsabil pentru exfolierea pielii. Glicerina calmeaza pielea si ofera o hidratare profunda pentru a atenua iritatiile.
Aplicati lotiunea dimineata, urmata de o crema cu SPF 30 sau mai mare.

Exfoderm forte este recomandat pentru pielea grasa, datorita continutului alfa hidroxi acizi, respectiv 6% acid glicolic si 4% acid lactic.
Acesti agenti alfahidroxici exfoliaza profund pielea, reducand sebumul si uniformizand petele pigmentare. De asemenea reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, rezultatul fiind o piele mai catifelata si intinerita.
Exfoderm forte contine deasemenea glicerina pentru a hidrata si calma pielea
Aplicati produsul dimineata, urmat de o crema cu SPF 30 sau mai mare.
Speram ca aceste informatii v-au ajutat sa luati o decizie. Vestea buna este ca indiferent ce tip de piele aveti, unul din produsele noastre vi se potrivesc.
*Atentionare privind arsurile solare: Aceste produse contin acizi alfahidroxici ce pot creste sensibilitatea pielii la radiatiile soarelui, favorizand arsurile solare. Folositi o crema cu factor de protectie solara , folositi imbracaminte care sa va protejeaze si limitati expunerea la soare in timpul folosirii acestor produse si o saptamana dupa utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *