Welcome to Obagi World

Obagi - A Leader in Skin Health

Cu o experienta de peste 30 de ani de stiinta si inovatie, Obagi a definit si defineste conceptul de piele sanatoasa, dezvoltand produse adaptate fiecarui tip de piele

Consideram ca ingrijirea pielii este mai mult decat „tratarea” sau „preventia” este vorba despre dezvoltarea potentialului autoregenerativ al acesteia. De aceea, la Obagi se dezvolta produse complexe care sa sprijine diversitatea tuturor pacientilor. Este vorba despre crearea de formule clinice de produse, cu studii aprofundate, pentru un viitor mai sanatos al pielii.
Vedem si intelegem viitorul îngrijirii pielii si depunem un efort conștient pentru a ne asigura ca acoperim intreaga varietate a pacientilor cu particularitatile fiecarui tip de piele – nu doar pentru ziua de azi, ci si pentru multi ani de acum inainte.

Pentru că, la fel ca persoanele care folosesc produsele noastre, nu ne interesează să privim înapoi, dezvoltam viitorul îngrijirii tenului și o comunitate de persoane care stiu de ce anume folosesc produsele Obagi.

Obagi, un lider în sănătatea pielii!

A Leader in Skin Health

Povești reale, rezultate remarcabile de fiecare data!

Nu ne credeti doar pe cuvant, vizionati si observati rezultatele obtinute la pacientii reali care au vazut, simtit si experimentat produsele Obagi. Marturiile prezentate se bazează pe experientele acestor utilizatori si rezultatele obtinute.

Urmariti videoclipul Corinnei în timp ce descrie cum Obagi Nu-Derm® a ajutat-o sa incetineasca procesul natural de imbatranire, pastrandu-si aspectul natural si sanatos al tenulului, eliminand semenele de imbatranire.
Cu rezultatele obtinute și încrederea în spate, nu este de mirare că a fost selectată pentru a fi unul dintre ambasadorii Obagi din 2013

Meet Corinne

Faceți cunostinta cu Allison

Urmăriți povestea acestei mame în timp ce descrie cum Obagi-C® a ajutat-o sa-si reduca semnificativ pistruii si petele pigmentare nedorite devinind ambasador Obagi in 2010.

Faceti cunostinta cu Arianne

Vizionati experienta Ariannei in lupta avuta cu acneea, simtindu-se inferioara si deprimata. Urmariti videoclipul pentru a vedea cum CLENZIderm M.D.TM a ajutat-o la îmbunatatirea conditiei pielii.