Category Type, Dry Skin, Health and Beauty, Products, Skin Care, Skin Concern, Texture

Motive pentru folosirea unei lotiuni pentru corp

Ne concentram atat de mult pe tenul fetei, incat uitam de restul pielii. Daca aveti piele cu rugozitati si cu o textura neuniforma pe maini si/sau picioare si ati inteles ca nu puteti utiliza pentru ameliorare decat un factor hidratant, trebuie sa continuati sa cititi.
In timp ce factorii de hidratare sunt buni pentru a hidrata, daca ii aplicati pe tenul solzos, este posibil sa nu obtineti rezultate vizibile.

O lotiune de netezire pe de alta parte, contine ingrediente care vor curata celulele moarte, lasand o piele radianta, hidratand-o in acelasi timp.
Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre un ingredient cheie din cel mai nou produs, KèraPhine™ Body Smoothing Lotion care poate oferi imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste textura, senzatia si aspectul pielii dumneavoastra!

Ce este acidul Glicolic?
Un ingredient cheie al KèraPhine Body Smoothing Lotion este acidul glicolic, cu o concentratie de 15%. Acesta este o parte a grupului de acizi alfahidroxici si este un derivat al trestiei de zahar si sintetizat in laboratoare, pentru produsele de ingrijire a pielii. Dintre toti acizii alfahidroxici, acidul glicolic are cea mai mica marime acest lucru permitandu-i sa intre in piele, de unde ajuta la exfolierea celulelor moarte de piele care stau si se acumuleaza pe suprafata pielii. Lotiunea KèraPhine™ Body Smoothing Lotion contine de asemenea 5% lactat de amoniu, care este o sare amonicala a acidului lactic si are actiuni hidratante asupra pielii solzoase

Care sunt beneficiile utilizarii acidului glicolic?
Acidul glicolic are efecte deosebite asupra pielii. Pentru ca patrunde in profunzimea pielii si ofera exfoliere, poate netezi pielea rugoasa si denivelata, redand pielii aspectul sanatos.

Ponturi de utilizare:
Folositi intotdeauna factor de protectie SPF 30 sau mai ridicat
Acizii alfa hidroxici fac pielea mult mai sensibila, asa ca folosirea unui SPF ridicat zilnic este esentiala.Este recomandat sa evitati expunerea la soare in timpul utilizarii produsului si pana la o saptamana dupa.
A nu se folosi pe piele cu leziuni.
Evitati utilizarea acidului glicolic pe piele cu leziuni, poate produce iritatii.

Referinte:

Sharad, J. Glycolic acid peel therapy – a current review. Clin Cosmet Investig Dermatol. 2013; 6: 281–288. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3875240/. Accessed March 17, 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *