Category Type, Company News, Dry Skin, Health and Beauty, Obagi Stories, Products, Skin Care, Skin Concern

De ce sa cumparam produse Obagi de la centru medical?

De-a lungul ultimilor 20-30 de ani, internetul a schimbat dramatic stilul nostru de viata. Ingrijirea pielii a fost de asemenea afectata, avand in vedere ca toti oamenii au acces la informatii ce le permit, in anumite masuri, sa isi auto-diagnosticheze afectiunile pielii.
Ganditi-va la jocurile de genul „ce tip de piele am” pe care le-ati vazut cand navigati pe internet, sau aplicatiile de mobil legate de ingrijirea pielii

La bine si la rau, internetul va ramane, insa, pentru un diagnostic corect, va rugam sa apelati doar la un medic.

De ce autodiagnosticarea face mai mult rau decat bine?
Diagnosticele gresite referitoare la ingrijirea pielii, pot duce la achizitonarea eronata de produse de ingrijire a pielii.
Puteti intelege de ce acest lucru poate fi frustrant, deoarece folosirea incorecta a produselor de ingrijire a pielii, pot compromite sanatatea pielii dumneavoastra, insa asta nu inseanma doar pori blocati, iritatii sau uscaciune.
In schimb in momentul in care primiti indicatii de la un profesionist in domeniu, tratementul prescris va fi tolerat mult mai bine de pielea dumneavoastra, lucru care se va reflecta in rezultate favorabile. Mai mult, pe masura ce afectiunea se amelioreaza, la vizitele urmatoare puteti ajusta tratamentul, lucru care in cazul in care achizitionati produsele fara recomandare din partea medicului, nu este posibil.

Nu cadeti prada tacticilor vanzatorilor neautorizati!
Cand cumpararti produse de ingrijire a pielii online de la un centru neautorizat, sau de la branduri pe care nu le cunoasteti, exista riscul sa cadeti prada unei practici de marketing lipsita de scrupule.
De cate ori nu ati cumparat produse doar datorita ambalajului care arata bine? Cu totii am facut aceasta greseala, dar atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii, ar trebui sa treceti peste aspect si sa va ganditi ca urmeaza sa il aplicati pe piele.
O alta problema des intalnita rezulta din cumpararea produselor de ingrijire a pielii la un pret mai mic fata de cel real. Desi pretul este atractiv, trebuie luat in calcul ca produsul poate fi expirat sau contrafacut.
Haideti sa ne gandim mai bine inainte de a achizitiona asemenea produsele on-line de la diversi vanzatori neautorizati.

Posibile probleme intalnite la achizitionarea produselor de ingrijire a pielii din surse nesigure:
1.Produs contrafacut cu ingrediente inlocuitoare
Stiati ca produsele de ingrijire personala, incluzand cosmeticele sunt printre cele mai 5 confiscate produse de catre politia de frontiera si vamesii SUA? Asta inseamna fie ca recipientele originale au fost reumplute cu diverse solutii, fie ca sticlele sunt similare celor originale cu alte formule si etichete false.1,2
2.Produsele sunt expirate atunci cand cumparam produse online din surse nesigure exista sansa ca acestea sa fie expirate uneori de cativa ani. Produsele cosmetice pot fi uneori invechite, consumatorul neavand de unde sa stie acest aspect, deoarece in cazul acestora nu este obligatoriu sa fie trecut termenul de expirare. Una din cauzele pentru care aceste produse pot fi neutilizabile se datoreaza transportului si depozitarii necorespunzatoare a acestor produse, fapt ce duce la degradarea ingredientelor componente.
3.Ingrediente ilegale sau toxice Nu este greu de imaginat ca cei care vand produse contrafacute, nu sunt interesati de sanatatea utilizatorului final.Cand produsele contrafacute sunt vandute in SUA, FDA a constatat ca acestea contin conservanti si toxine precum mercurul, care nu respecta normele de siguranta in vigoare. 3
4.Informatii generale Nu este o metoda necunoscuta ca traficantii sa vinda produsele contrafacute ca fiind originale.Pot exista situatii in care ingredientele sa fie similare celor originale, insa nimeni nu garanteaza ca reteta produsului va fi respectata. Din moment ce reteta originala nu este respectata, este foarte posibil sa nu obtineti rezultatele dorite.

Cum ma pot feri cand achizitonez produse Obagi?
Va recomandam sa achizitionati produsele doar de la centrele autorizate, feriti-va de revanzatorii de produse Obagii de pe internet neautorizati. Daca sunteti interesat de achizitionare produselor Obagi, va rugam sa accesati lista de clinici autorizate de pe siteul nostru.

Referinte:

The Counterfeit Report®. https://thecounterfeitreport.com/about_us.php. Accessed January 27, 2017.
U.S. Immigration and Customs Enforcement. ICE, international law enforcement agencies seize 706 domain names selling counterfeit merchandise. https://www.ice.gov/news/releases/ice-international-law-enforcement-agencies-seize-706-domain-names-selling-counterfeit. Accessed January 27, 2017.
EWG. FDA Warns Of Mercury in Skin Creams. http://www.ewg.org/enviroblog/2012/03/fda-warns-mercury-skin-creams. Accessed January 27, 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *