Welcome to Obagi World

Obagi - A Leader in Skin Health

Obagi’s SKINCLUSION este initiativa de a sarbatori diversitatea si inclusiunea sociala pe tot globul si o are ambasador pe cunoscuta Priyanka Chopra Jonas, actor, producător și activist, care s-a dedicat luptei pentru incluziune și diversitate pe parcursul celor 20 de ani de carieră.

Welcome to Obagi World

Obagi - A Leader in Skin Health

Consideram ca ingrijirea pielii este mai mult decat „tratarea” sau „preventia” este vorba despre dezvoltarea potentialului autoregenerativ al acesteia. De aceea, la Obagi se dezvolta produse complexe care sa sprijine diversitatea tuturor pacientilor. Este vorba despre crearea de formule clinice de produse, cu studii aprofundate, pentru un viitor mai sanatos al pielii.

Vedem si intelegem viitorul îngrijirii pielii si depunem un efort conștient pentru a ne asigura ca acoperim intreaga varietate a pacientilor cu particularitatile fiecarui tip de piele – nu doar pentru ziua de azi, ci si pentru multi ani de acum inainte.

Pentru că, la fel ca persoanele care folosesc produsele noastre, nu ne interesează să privim înapoi. Dezvoltam viitorul îngrijirii tenului și o comunitate de persoane care stiu de ce anume folosesc produsele Obagi.

Obagi, un lider în sănătatea pielii!

0722227728 / office@vector-aesthetic.ro

Vector Aesthetic

Blog

Ultimele noutati